Har kvar

Jag har bestämt mig nu en sista gång för att jag dska ha kvar denna blogg eftersom ajg fattar inte nånting på blogspot. Fast jag ska göra om denna helt eftersom den är så himla tråkig. Jag får se när jag gör det eftersom jag vill ju gärna vara ute i det underbara vädret denna sommar istället för att sitta inne framför datorn och fixa min blogg.

Franska

Just nu har vi franska och vi sitter i datasalen. Dethär är terminens sista franska så det känns riktigt skönt! Vi fick inte veta våra betyg men vi har fått tillbaka en hörförståelse. I franska hoppas jag på MVG men jag tror jag har VG+/MVG-
Jag får vänta till på tisdag. Men jag hoppas verkligen på att jag höjer mina betyg från förra året då jag bara hade typ 230 poäng. Men eftersom åttans betyg inte betyder så mycket så försöker jag inte att bry mig så jättemycket om det.

Jag håller också på att fundera om jag ska byta till blogspot. Jag tycker att deras designer är mycket finare, haha:) Men jag får se om jag orkar.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag ska göra franska (hehehehe)


Betyg

Vårkonsert

Ikväll är det dags för musikklassernas årliga vårkonsert, vilket betyder att vi ska träna idag! :D Därför slipper vi skolan och vi börjar 9.30 istället för 8.40!

Just nu sitter jag och äter frukost. Rostis och te! Riktigt mumsit. Igår brände jag mig lite av solen så idag måste jag vara lite försiktigare.... :/

Men nu måstejag gå och klä mig annars hinner jag inte :)

Avslutningsklänning

Detta är klänningen jag ska ha på avslutningen. Man ser inte rikitgt hur den ser ut på denhär bilden pga att det är så ljust.

hehe
Köpt på Vero Moda

Tennis

Idag har jag och mamma gått till strömpilen där jag köpte min skolavslutningsklänning. Jag letade också efter en bikini men hittade ingen jag riktigt gillade.

När jag kom hem for jag till tennisbanan och mötte upp Sofie. Vi spelade i en timme och jag har just kommit hem. Det var rikigt kul men nu har jag lite ont i fötterna på grund av att jag spelade barfota. Inte så smart ;)

Nu ska jag hjälpa mamma med pastasalladen!
Ha det bra!

Fanny


RSS 2.0