nattvak

inatt sover vi på hippo för vi ska vakta tävlingshästarna.. det är körtävlingar idag och imorgon :) körhästar är så himla söta! mycket sötare än vanliga hästar typ haha:) men nu måste jag packa sovgrejer så jag ska gå:)

ha det bra !


tjo

nu är det religionsprov om några timmar :( jag ska träna! hoppas ni har en roligare torsdagskväll än mig :(

so no

nu väntas so och no prov och det är inte kul :( biologi och religionstjafs...... även fast det är jobbigt att plugga vet jag ju att jag måste för jag vill ju så gärna ha mvg..... men nu ska jag faktifkt gå och öva lite heh:)

ha det bra!


måndag

nu är det måndag igen och skolan börjar idag :( för oss väntar två prov de närmsta två veckorna:(
fast nästa vecka går vi bara måndag och halva tisdagen så det kommer bli rikitgt skönt :D
men nu måste jag gå och klä mig så jag kommer i tid (vilket jag aldrig gör hehe)

ha det bra

herrrregud

Benjamin testar Segway



Haha Björn är så rooooooooooolig! :D

parlamentet

bästa parlamentet ikväll!
Björn Gustavsson och Johan Glans! Kan det bli mycket bättre? :D



ny design

idag gjorde jag en ny, lite somrigare design:) jag blev själv ganska nöjd med den men jag skulle ändå bli väldigt glad om jag kunde få några åsikter om vad alla andra tycker:)

ha det bra!
/fanny

joggning

jag har just varit ute och joggat med jessi i ca 50 min. vi var lite lata idag så det gick inte så bra hehe :) men det känns ändå duktigt :) nu ska jag lägga mig i badet och läsa Om jag bara kunde drömma av Stephanie Meyer. Superbra bok!


carwash

jag har just tvättat bilen och det har tagit mig 1 timme! det var tråkigt och nu har jag typ förlamade armar efter at jag gnuggat med en svamp på smuts som aldrig försvann. jag tycker inte det känns så värt att tvätta våran bil för den blir smutsig på typ en dag eller nåt. men pappa har lovat att jag ska få betalt hehe:) fast emil ska typ få lika mycket betalt bara för att han sopar uppfarten! O-R-Ä-T-T-V-I-S-T! eller hur?


god morgon

idag är det fint väder igen och jag och jessi ska jogga. (hon glömde bort det igår!) jag sitter just nu i pyjamas och lyssnar på min bror och min familj när dom bråkar om att han inte vill äta smör och istället äta bregott. hehe värd familj! jag ska ju göra om min bloggdesign men det känns inte som jag vill sitta inne hela dagen idag för att göra det eftersom det är så himla fint väder. det vill man ju göra en regnig dag eller hur?

men jag ska kila!
ha det bra!


black sheep

detta blir nog dagens sista blogginlägg:)

jag är hos ida och vi har just sett filmen Black sheep . det var en splatterfilm så den var inte så jätteunderhållande/spännande utan bara massa tarmar och blod :/ haha vi hade tänkt kolla på en rysare men det blev inte riktigt rätt hehe:)

men nu ska jag och ida hitta på något roligt:)

image1

hehje

nu går jag ut med ida och moa:) hoppas jag mår bättre efter det:) men dom väntar på mig utanför så jag måste gå:)

hej svejs


sjuk?

jag håller kanske på att bli sjuk.. det känns nästan så. igår på skolan såg jag jättekonstigt med ena ögat och så var jag jättetrött osv. idag känner jag mig bara avslagen...:( min farmor är här och hon har tagit med sig tårta så när vi har ätit efterrätt så ska nog jag gå ut en sväng så får jag se om jag blir piggare. Sen ska jag se om det är något bra på tv ikväll och om jag orkar så kasnke jag ringer nån kompis:)

grillat

ikväll ska vi grilla och det tycker jag känns sommrigt:) haha jag är bara så glad att det börjar bli varmt :D men jag måste gå och hjälpa till med maten nu

hejsvejs:)


Ugly Betty

Som säkert de flest vet börjar Ugly Betty igen på tisdag! Jag har verkligen sett fram emot det så jag kommer få en riktigt mysig tv-kväll då:) Först det och sedan Desperate Housewives! Riktigt bra!



America Ferarra heter skådespelaren som spelar Betty och man kan inte sägaatt hon är speciellt ugly i verkligheten, eller vad säger ni? :)

soooooool

ååå, jag känner att jag tjatar lite om denna sol men guuuuud vad härligt det är! jag har suttit en halvtimme i en solstol och solat! jag har tänkt att jag ska börja sola tidigt i år, så jag blir jättebrun i sommar! än har vi inte bestämt någon resa men jag hoppas på frankrike. eftersom vi redan har färdigt boende där så är det ju inte omöjligt. annars sulle jag mycket gärna fara till grekland denna sommar också och kanske fara på några andra öar än dom vi var på förra året (folegandros, sifnos, amorgos). fast dom öarna var typ perfekta! :)

sommarn är verkligen på g och det märks. t. ex igår såg jag, anna och madde en geting och idag satte sig en brems (eller vad det nu heter:P) på min arm!:):)




Ska ni fara nånstans i sommar? :)

frukost

har sitter jag och äter frukost. Rostis och omelett. Mums säger jag!

Solen skiner fortfarande här och jag ska nog snart gå ut ett tag! Jag och jessi ska fara ut och jogga när hon kommer hem från hästen:) nu kanske man inte behöver dra på sig långkallingar och det för det är så varmt:D













Välkommen till min nya blogg!

Jag har tänkt igenom dethär rätt länge eftersom jag har stört mig på att mitt förra bloggnamn (http://fannybostrom.blogg.se) var rätt långt. De som inte fattar varför jag heter fabo nu är det för att det är som en blandling av mitt för och efternamn. Fanny Boström. Men jag antar att de flesta fattar det:)

Imorngon ska jag försöka hinna med att göra en ny bloggdesign eftersom den jag har nu känns så vintrig på något sätt. Solen har ju kommit till lilla Umeå nu så det är bäl inte mer än rätt att göra en ny, lite somrigare design:)

Vad tycker ni om namnbytet? ska jag ha kvar detta namn (http://fabo.blogg.se) eller ska jag byta tillbaka till det förra (http://fannybostrom.blogg.se)?

RSS 2.0